Червената рок-шапчица

Старо, но златно!*

Значи родителката на Блъди хет, стара хипарка, я накарала да отиде до баба си и да вземе два албума на Юрая Хийп и един на Лед Цепелин. Обула си шапчицата метълските кубинки, сложила якето с гърба на Содом, пуснала си уокмена с Криейтър, яхнала Харлея и фестър ден дъ спийд ъф лайт отпрашила към дарк замъка на бабата.

Като си карала мотърхеда, по едно време я изпреварил Улфа, а тя му се ядосала и му се развикала:
– Пантера са бездарници, една скапана група, мадъфакъъ! Шъ тъ Kill by death!
Тогава Улфа се ядосал и й отвърнал:
– Брус Дикинсън го духа на негри!
Ама това не му стигало, ами решил да си го върне здраво на Червената шапчица и на оная депешарка, баба й, с един Iron fist. Затова дал на четвърта и минал по земния път и пръв стигнал до фермата на бабата. Бабата по това време си била пуснала Напалм дет и въобще не чула как идва Улфа. В това време той влязъл и се направил на Мастър ъф пъпетс, абе изял я. След това й свалил коженото яке с гърба на Слейър, обърнал се с гръб към вратата и зел да куфее, за да не го познае Червената шапчица.

В това време дошла Блъди хет и зела да го пита:
– Абе, бабо, коя е тая група, мяза ми на Тестамент?
– Не ма, това са УОСП, ма, бахти ква си задръстена – отвърнал Улфа.  
– Абе, бабо, нещо много ти е порасла кечарата ма?  
– Щото съм метълка, ма! – пак отвърнал той.
– Ми що са ти такива големи кубинките ма?
– Ми щото да ритам разни дискари като теб ма! Hell awaits! – отговорил Улфа и я заритал здраво и после я изял.

Като я изял рекъл: – Значи Пантера били скапана група, твойта мама депешарска! Ей да имаше някоя бира тука и една касета на Меноуър да покуфея още малко. Я па тая дъртата има само “Арда”. Пфу!

Улфа бръкнал в хладилника и там намерил двайсетте бири, дето бабата ги била приготвила за концерта на Гънс довечера по първа. Добарал ги той, пуснал си Танкард и ги изпомпал. Като ги изпомпал взел, че заспал.

По това време в къщата на бабата дошъл WitchHunter, и си носел китарата да опънат некоя жица с бабека, щото мислели да правят демозаписи. Като видял Улфа се сетил к’ва е работата с бирите и яката се ядосал и фанал ножицата и му офъкал кечарата. На сутринта Улфа се събудил и като се видял без кечара умрял от мъка.

КРАЙ

(*Взех тази класика оттук, но съм виждал текста и на други места. Не знам кой е истинският автор, поправяно е от много хора, вкл. и от мен. UPDATE: Христо “Багера” Панталеев – xunap.hit.bg, твърди, че той е авторът на това и други популярни разказчета, може и така да е, мерси на автора тогава 🙂 )

Leave a Comment