Дай, дай, шамари дай!

Целокупният български народ изпада в скотско умиление поради факта, че един нашенец успешно пердаши с юмруци други като него, които обаче не са нашенци. И как да не се умиляват, след като “нашето момче” е същинският модел-мечта за всеки българин – известен и успял бияч, който през времето, когато не вилнее на ринга, вилнее в най-лъскавите чалготеки с гаджето си – видна силиконова чалгарка.*

Абе да ви имам националната гордост!

Утре недейте да се чудите, защо децата ви се млатят в училище. Искат и с тях да сте горди, затова.


*(Не, не мисля, че “трябва да проявя малко уважение заради световните му успехи, постигнати с много труд”. Тези успехи представляват бой, а трудът, с който са постигнати, е бой, бой, и още бой. Не го уважавам, сори.)

Между другото, излъчването на “спорта” бокс по телевизиите и другите средства за масова информация, реално е незаконно. Директно се вписва в “пропагандиране на насилие”, а с малко повече свидетели може да отиде и към “подбуждане към насилие”. Това, че обществото го е обявило за приемливо, не значи, че е законно. Не съм видял в закона да пише “освен ако насилието не се води спорт”. То по тая логика и мутрите са спортисти, нали!

А, сетих се, то в нашето общество и мутрите са законни.

1 Comment »

  1. Kaloyan Borisov Said,

    November 26, 2012 @ 11:31

    Идиоти се управляват по-лесно.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment